TEKSTESHQIP

Minatori
Përsëri
Lyrics

Ti kur të vish,
në derë, mos trokit.
dua të mendoj,
se ëndërr je..

një ditë kur të shoh,
do ta kuptoj,
se ti gjithmonë
ke qenë këtu..

vetëm heshtja, unë dhe ti,
fjalët terri i mbulon,
dua të zgjohem,
të zgjohem pranë teje,

dua pranë të më jesh..

edhe një herë,
edhe një jetë,
edhe një jetë,
e dua për ty.

vetëm heshtja unë dhe ti,
fjalët terri i mbulon..

Përsëri...Përsëri...

...ti je këtu...

vetëm heshtja unë dhe ti,
fjalët terri i mbulon..

Përsëri...Përsëri...

...ti je këtu...