TEKSTESHQIP

Mira Janji
Të Ndjej
Lyrics

Të ndjej aromën unë ty çdo çast
të ndjej unë pranë
të ndjej unë hapat ngado që ti shkon
drejt meje ti nis dhe vjen
më puth në çdo sekondë
të lutem mos mu largo
dua unë këtë ndjesi
ta kem, ta kem kaq pranë

REF:
Puthjen time ty ta jap
unë tënden dua ta kem pranë
by my side
dorën time ty ta jap
unë tënden dua pranë ta kem, wooo
zemrën time ty ta jap
unë tënden dua ta kem pranë
by my side
jetën time ty ta jap
unë tënden dua pranë ta kem
I give you my life

Të ndjej aromën unë ty çdo çast
të ndjej unë pranë
të ndjej unë hapat ngado që ti shkon
drejt meje ti nis dhe vjen
më puth në çdo sekondë
të lutem mos mu largo
dua unë këtë ndjesi
ta kem, ta kem kaq pranë

REF 2x:
Puthjen time ty ta jap
unë tënden dua ta kem pranë
by my side
dorën time ty ta jap
unë tënden dua pranë ta kem, wooo
zemrën time ty ta jap
unë tënden dua ta kem pranë
by my side
jetën time ty ta jap
unë tënden dua pranë ta kem
I give you my life

DËRGOI:
INFO
Nisur nga dëshira për të na dhuruar diçka artistike që do të mbetet në videotekën shqip, projekti prezantohet në tregun e gjerë të muzikës me vlera artistike edhe me një klip muzikor, i cili u publikua me datë 27 Maj 2014.
Pjesë e albumit:
Pa Ty
Renditja:
Top 200