TEKSTESHQIP

Miranda Hashani
Nene Plaka
Lyrics

Nena ime nene plaka
Ketij gurbeti i dalt flaka
Ne vendlindje si eshte moti
Jetoj larg jetoj larg jetoj larg
Kot se koti

Ne vendlindje si eshte moti
Jetoj larg jetoj larg jetoj larg
Kot se koti

Ref...
Si ne enderr shoh shtepine
E shoh nenen dhe shoqerine
A ka çel oj nan qershija
A ka pranvere tash tek shtepia
A ka çel oj nan behari
Ta ktheu shpinen djal ma i pari

A ka çel oj nan qershija
A ka pranvere tash tek shtepia
A ka çel oj nan behari
Ta ktheu shpinen djal ma i pari

Atje rruga esht plot balte
Por me e embel se çdo mjalte
Atje lash une femijerine
Ne gurbet ne gurbet ne gurbet
Gjeta veç merzine

Atje lash une femijerine
Ne gurbet ne gurbet ne gurbet
Gjeta veç merzine

Ref...
Si ne enderr shoh shtepine
E shoh nenen dhe shoqerine
A ka çel oj nan qershija
A ka pranvere tash tek shtepia
A ka çel oj nan behari
Ta ktheu shpinen djal ma i pari

A ka çel oj nan qershija
A ka pranvere tash tek shtepia
A ka çel oj nan behari
Ta ktheu shpinen djal ma i pari

DËRGOI: