TEKSTESHQIP

Miriam Cani
I Paprekshëm
Lyrics

Vetem dhe nje hap
Pertype lotin me nje pikez heshtje
Vetem dhe nje hap
Qe nga kjo hije te riçle buzeqeshje
E di mire,
Me sa guxim e perqafove jeten
E di mire, E di mire
Sa te shtrenjt e ke te verteten !

Vetem dhe nje hap
Vetem dhe nje hap
Vetem dhe nje, vetem dhe nje
Vetem dhe nje hap
Te jesh i paprekshem!!
Te jesh i paprekshem!!

Vetem dhe nje hap
Perdore dhimbjen si nje pike mbeshtetje
Vetem dhe nje hap
Dhe zemra jote nuk do kete me etje
E di mire
Sa gjate u ndeshe sy me sy me jeten
E di mire, e di mire
Sa te shtrenjt e ke te verteten!!

Vetem dhe nje hap
Vetem dhe nje hap
Vetem dhe nje..
Vetem, vetem dhe nje
Vetem, vetem dhe nje hap
Te jesh i papreksheem!!
Te jesh i paprekshem

Vetem dhe nje hap
Te jesh i perjetshem
Vetem dhe nje hap
Te jesh i pavdekshem

Te jesh i paprekshem
Te jesh i paprekshem!

DËRGOI: