TEKSTESHQIP

Mirsa
Buzen Mbi Buze
Lyrics
(Feat. Genc Prevlukaj)

Mirsa:

Sa inat,
Ke qenë me të çdo natë
Dhe unë s'vrejta asgjë.
Tani po ndahemi,
e ti vazhdo me të,
Më dhembë që s'mora vesh shpejt,
për veq meje e ditën krejt,
E kjo më vret që ti
S'ma the në sy!

Ref:

Buzën mbi buzë,
Dora jote n'belë te saj,
Dhe ëmbël i flet,
Por unë kam faj,
Që nga dita e parë,
Besova si e marrë.

GeNtZ:
Vet më detyrove me ta kthy
shpinën shpejtë...?!

Ref:

Buzën mbi buzë,
Dora jote n'belë te saj,
Dhe ëmbël i flet,
Por unë kam faj,
Që nga dita e parë,
Besova si e marrë.

GentZ

Nuk është veq një gabimë,
gabimë ke bo krejtë.

Gentz :

Stop me bullshit
ku ke deri n'këtë orë,
ku ke deri kaq vonë..
kon sot e pate n'dorë.
Kjo ngjyrë spo të rrin mirë,
shoku yt s'pot pelqen,
vetë e lype zemra jeme,
kur ta lyp vetë e gjenë.

Stop me bullshit
ku ke deri n'këtë orë,
ku ke deri kaq vonë.
kon sot e pate n'dorë.
Kjo ngjyrë spo të rrin mirë,
shoku yt s'pot pelqen
e jamë lodhe prej ktyre seneve
që mi thu qdo natë
'' Blla Blla Blla Blla Blla ''.

Mirsa:

Qfarë kishte ajo më shumë se unë
Qfarë të dha ajo me shum
Dhe nuk mund të besojë
Qe kesaj i dhe fund.

Me dhemb qe s'mora veshë shpejtë,
perveq meje e diten krejtë
E kjo më dhemb qe ti sma the në sy.

Ref :

Buzën mbi buzë,
Dora jote n'belë te saj,
Dhe ëmbël i flet,
Por unë kam faj,
Që nga dita e parë,
Besova si e marrë.

GenTz:

Vet më detyrove
me ta kthy shpinën shpejtë.

Ref :

Buzën mbi buzë,
Dora jote n'belë te saj,
Dhe ëmbël i flet,
Por unë kam faj,
Që nga dita e parë,
Besova si e marrë.

geNtZ:

Stop me bullshit
ku ke deri n'këtë orë,
ku ke deri kaq vonë.
Stop me bullshit
ku ke deri kaq vonë
kon sot e pate n'dorë.
Kjo ngjyrë spo të rrin mirë,
shoku yt s'pot pelqen,
vetë e lype zemra jeme,
kur ta lyp vetë e gjenë.

Ref :

Buzën mbi buzë,
Dora jote n'belë te saj,
Dhe ëmbël i flet,
Por unë kam faj,
Që nga dita e parë,
Besova si e marrë.

GenTz:

Vet më detyrove
me ta kthy shpinën shpejtë.

Ref :

Buzën mbi buzë,
Dora jote n'belë te saj,
Dhe ëmbël i flet,
Por unë kam faj,
Që nga dita e parë,
Besova si e marrë.

GentZ

Nuk është veq një gabimë,
gabimë ke bo krejtë...!

DËRGOI: