TEKSTESHQIP

Mirsa
Dashuria Kushton
Lyrics

Qfar te bej un kriza ka hy ne dashuri
Cdo gje kushton besa dhe fjala te dua ty
N'çdo dashuri duhesh te finansosh
te jesh apo mos te jesh dashuri duhesh tmendosh
Kjo shum me mundon pse kjo kaq kushton
Kam menduar se ndashrui te para shkon
Po orarin ska askush tash mu ne kete koh
Kriza e madhe nuk te le te thuash ashtu
Edhe kjo kushton kur cdo para se te fillon
duhet nborxh me hy nqoft se kerkon dashuri
pse eshte kjo keshtu as nje liber se tregon se kuptoj dot dashuria sa kushton
ye yeah ooooo
Edhe pse ky shekull diqka shum mbrapsht na ka fillu
edhe dashuria bashk me te shum ka ndyrshu
ka humbur ndjenja per romanc
dhe per besnikri
e si mundem un ta quaj dashuri
Kjo shum me mundon pse kjo kaq mbrapsh fillon
kam menduar se ndashuri drejt para shkon
po orari ska as kund tash mu ne kete koh
kriza e madhe nuk te le te thuas ashtu
REfren:
Edhe kjo kushton kur cdo para se te fillon
duhet nborxh me ty nqoft se kekron dashuri pse eshte kjo keshtu asnje liber se tregon se kuPtoj dot dashuria sa kushton 2X
Dashurin cdo te njejten kush nuk e ka
ca e kan keshtu dikush e mban me para
nuk te thojn si shumica se ajo eshte ti cmendon
te fol dashuria shum kushtonnnn

REfren:
Edhe kjo kushton kur cdo para se te fillon
duhet nborxh me ty nqoft se kekron dashuri pse eshte kjo keshtu asnje liber se tregon se kuPtoj dot dashuria sa kushton 2X

DËRGOI: