TEKSTESHQIP

Motrat Kryeziu
Dasma E Pollogut
Lyrics
(Feat. Syrja Etemi)

Miq e shok’ ne do t’i thrrasËm
N’shtËpin’ ton’ sot bËhet darsËm
nË oborr valon bajraku
do t’na pËrtrihet oxhaku
Ju lumt’ kËmba,mor dasmor’
qË na prut nusen n’oborr
nusja e bukur – trËndafil-e
e hedh vallen me mindil-e.

Uron nËna,motra e mbesa
“me fat t’koft’ or gjal martesa”!
Vallzojn’ vajzat n’gisht e n’themËr
E kËndojn’ nusen nË emËr.
Nusja e bukur – buz’qershi
I rri dhandrit pËrkarshi
I qesh ftyra,i qesh zemra
Lum shtËpia q’e ka brenda...

Ref.
Hec nuse lule kadal,kadal
Hec ka nji kam’ lule,bËn temena
bËn temena pi pËrtrolli
lum gjali jon xhi tË mori, o!

Teksti dhe komponimi: Syrja Etemi