TEKSTESHQIP

Motrat Kryeziu
Çapkëne
Lyrics
(Feat. Syrja Etemi)

Ka koh’ që më ndjek
Një flok’ kaçurel
Shpesh më paraqitet
Si ferr’ po më ngjitet.
I dukem “e ëmbël
Me buzët si tëmbël
Çapkëne-e bardh’
E ëmbël si dardh’”

Refren:
Ik,o mor’ i mjeri
Sa s’të zuri sheri,
Kot e ke me mu
S’mundesh me m’mashtru.

Me fjal’ po lavd’rohet
Me pun’ nuk tregohet
Mendon se jam naive
E nuk di për “hile.”
Kush lavd’rohet shum’
Pun’t si ka kërkund’
Me fjalë t’mëdhaja
Nuk bëhet “kalaja.”

Refren:
Ik,o mor’ i mjeri
Sa s’të zuri sheri,
Kot e ke me mu
S’mundesh me m’mashtru.

Kur i kërkoj kusht
Drejt po zihet ngusht
Dhe e refuzoj:
“Kam koh’ të mendoj”
Un’ jam një bardhoshe
S’rrehem me fjal’ boshe
Nuk jam Hanko Halla
T’besoj në kopalla.

Refren:
Ik,o mor’ i mjeri
Sa s’të zuri sheri,
Kot e ke me mu
S’mundesh me m’mashtru.