TEKSTESHQIP

Motrat Mustafa
Erdha Nga Diaspora
Lyrics

Xhaku rahat nuk na la
Pa ardh kosoven me pa
Me pa vendlindjen ton
Qe zemra shum e doonn

Xhaku rahat nuk na la
Pa ardh kosoven me pa
Me pa vendlindjen ton
Qe zemra shum e doonn

...
Në zëmër gëzim un mora
Erdha nga diaspora
Jam në vendlindjen time
Jam mbushë me gëzime
×2
Shumë ditë e shumë net
E kemi prit hasret
Me kon bashk me ju
Ne Kosov bashk me festu

Shumë ditë e shumë net
E kemi prit hasret
Me kon bashk me ju
Ne Kosov bashk me festu
...
Në zëmër gëzim un mora
Erdha nga diaspora
Jam në vendlindjen time
Jam mbushë me gëzime
×2
...
Në zëmër gëzim un mora
Erdha nga diaspora
Jam në vendlindjen time
Jam mbushë me gëzime
×2

DËRGOI:
INFO
Vijën melodike dhe tekstin e krijoi Artan Ramadani, teksa për këngën ka punuar si orkestrues Besnik Zikolli.