TEKSTESHQIP

Motrat Mustafa
Rruga E M'barë O Bir
Lyrics

Lajmin çë ma dhe sot,
Ti o djali jem,
E di veç i madhi zot,
Zemra sa po m'dhem

Me mund te shkollova
Per kët vend
Ti po shkon ne gurbet
Ku do çë te shkon ti
Zoti çoft me ty

Ref:
Rrugë e mbarë o bir
Ndoshta gjen me mir
Zemren time sot
U ben lum e lot

Rrugë e mbarë o bir
Ndoshta gjen me mir
Zemra nanes sot
U be lum e lot

II
Une s'po muj me ta thane
As shko e as rri
Me u largu çef nuk kam
Po prap ti e din

Me mund te shkollova
Per kët vend
Ti po shkon ne gurbet
Ku do çë te shkon ti
Zoti çoft me ty

Ref:
Rrugë e mbarë o bir
Ndoshta gjen me mir
Zemren time sot
U ben lum e lot

Rrugë e mbarë o bir
Ndoshta gjen me mir
Zemra nanes sot
U be lum e lot

DËRGOI:
INFO
Nuk iu rezistua dot tundimit për të hedhur në treg diçka të bukur, ndaj ky materiali muzikor erdhi në tregun e gjerë të muzikës i kompletuar në sferën vizuale me një klip muzikor, i cili u publikua më 21 Tetor 2023. Kompozitori i këngës dhe autor i tekstit është Arton Ramadani, teksa autor i orkestrimit është Besnik Zikolli.