TEKSTESHQIP
Mozzik & Loredana
Rosenkrieg
Flag GjermanishtGjermanisht
(Jumpa, make it jump)

[Hook: Loredana]
Ist alles nur passiert, denn wir war'n so verliebt
Jetzt sind alle live bei unsrem Rosenkrieg
Aus tausenden Gefühl'n wurde Politik
Jeder Streit von uns zwei ging so weit, bis man am Boden liegt
Ist alles nur passiert, denn wir war'n so verliebt

[Part 1: Loredana]
Hey, Lori, wie lief's?
Gibt's 'n Grund, warum man Mozzi in Storys nicht sieht?
Warum löschst du eure Songs aus deinem Profil?
Langsam wird mir diese ganze Sache hier zu viel
Jeder denkt, die Schuld, sie wäre meine
Doch es gibt zwei Seiten und du weißt es, Babe
Sie drucken, drucken weiter Scheiße
Doch die Wahrheit kenn'n nur wir beide, check
Wir war'n immer eiskalt
Aber irgendwann ging das zu Hause weiter
Unser Ende und ich schwör', mir war zum Wein'n, ja
Und dazu kommt dann noch das ganze Theater, Babe

[Hook: Mozzik & Loredana]
Ist alles nur passiert, denn wir war'n so verliebt
Jetzt sind alle live bei unsrem Rosenkrieg
Aus tausenden Gefühl'n wurde Politik
Jeder Streit von uns zwei ging so weit, bis man am Boden liegt
Ist alles nur passiert, denn wir war'n so verliebt

[Part 2: Mozzik]
Ey, immer viel Stress
Es wurde nur schlimmer und ich lief weg
Kann mich noch erinnern an die Liebe
Die wir hatten, Baby, sag, was ist passiert denn?
Shën, shën vida, vin trendafilat
T'bardha vanila i don
Dashnin yeh eh e idha, kom dal me pidha
Ama u binda qe s'bon
Gjynah, gjynah
Nix ist mehr wie früher, früher
Pa ty ftoft kjo dynja dynja
Kena shume momente

[Hook: Loredana & Mozzik]
Ist alles nur passiert, denn wir war'n so verliebt
Jetzt sind alle live bei unsrem Rosenkrieg
Aus tausenden Gefühl'n wurde Politik
Jeder Streit von uns zwei ging so weit, bis man am Boden liegt
Ist alles nur passiert, denn wir war'n so verliebt
Lufta E Trëndafilave
Flag ShqipShqip
Gjithçka ndodhi thjesht sepse ishim kaq të dashuruar
Tani të gjithë jetojnë me Luftën tonë të Trëndafilave
Mijëra ndjenja u bënë politikë
Çdo diskutim mes nesh të dy shkoi aq larg sa ishim në tokë
Gjithçka ndodhi thjesht sepse ishim kaq të dashuruar

[Pjesa 1: Loredana]
Hej, Lori, si shkove?
A ka ndonjë arsye që nuk mund ta shihni Mozzi në tregime?
Pse po i fshini këngët tuaja nga profili juaj?
E gjithë kjo gjë po bëhet ngadalë shumë për mua
Të gjithë mendojnë se faji është i imi
Por ka dy anë dhe ju e dini atë babe
Ata shtypin, vazhdojnë të shtypin mut
Por vetëm ne të dy e dimë të vërtetën, kontrolloni
Gjithmonë ishim duke ngrirë
Por në një moment vazhdoi në shtëpi
Fundi ynë dhe betohem, më erdhi të qaja, po
Dhe pastaj ka të gjithë teatrin, vogëlushe

[Hook: Mozzik & Loredana]
Gjithçka ndodhi thjesht sepse ishim kaq të dashuruar
Tani të gjithë jetojnë me Luftën tonë të Trëndafilave
Mijëra ndjenja u bënë politikë
Çdo diskutim mes nesh të dy shkoi aq larg sa ishim në tokë
Gjithçka ndodhi thjesht sepse ishim kaq të dashuruar

[Pjesa 2: Mozzik]
Ey, gjithmonë shumë stres
Vetëm u përkeqësua dhe unë ika
Unë ende mund ta kujtoj dashurinë
Se kishim foshnjë të thoshte se çfarë ndodhi atëherë
Shën, shën vida, vin trendafilat
T'bardha vanila i don
Dashnin yeh eh e idha, kom dal me pidha
Ama u binda qe s'bon
Gjynah, gjynah
Asgjë nuk është si në të kaluarën, në të kaluarën
Pa ty thatë kjo dynja dynja
Kena plot momente

[Hook: Loredana & Mozzik]
Gjithçka ndodhi thjesht sepse ishim kaq të dashuruar
Tani të gjithë jetojnë me Luftën tonë të Trëndafilave
Mijëra ndjenja u bënë politikë
Çdo diskutim mes nesh të dy shkoi aq larg sa ishim në tokë
Gjithçka ndodhi thjesht sepse ishim kaq të dashuruar