TEKSTESHQIP

Muharrem Ahmeti
Ndahet Zemra Ne Dy Pjese
Lyrics

Naj naj naj naj naj naj naj naj
keshtu e qajm nje dashuri
njeri tjetrin si besojm
kështu e qajm nje dashuri
njeri tjetrin si besojm
kjo esht vetem nje tradhti
sec mu desht me i thon dashni
kjo esht vetem nje tradhti
sec mu desht me i thon dashni

(refreni)(2x)
ndahet zemra ne dy pjes
njera qan dhe tjetra vdes
ndalu pak me u mendu
veshtir sot kujt me i besu

as i lumtur as rehat
ne dashuri kaq i pa fat
kam gabu qe te kam dashunu
jo jo nuk shkon me zor
kam gabu qe te kam dashnu

(refreni)(2x)
ndahet zemra ne dy pjes
njera qan dhe tjetra vdes
ndalu pak me u mendu
veshtir sot kujt me i besu