TEKSTESHQIP

Muharrem Ahmeti
Sa Katile
Lyrics

mmm... eee...

e Sa katile u tregovee jama
si ste erdhi pak gjynah aaa
e sa katileee u tregovee jaman
si s'te erdhi pak gjynah

o ja o moj e imja
me dogjee gjall
ja... o moj ja... ja...
me dogje gjall.....

ma hapi zemren dhe dy fjal mi thaa
vetem ty te dua ne ket dynja...

hapa zemren dhe dy fjal ti thaash
vetem ty te duaa ne ket dynjahh...

oja o moj e imja
me dogjee gjall
ja o moj imja
me dogje gjall
me dogje gjall
me dogje gjaaall

DËRGOI: