TEKSTESHQIP

Muharrem Ahmeti
Kaloj Dhe Ky Vit
Lyrics

Kaloj kaloj edhe ky vit
Pa ty kaluan shumë natë e ditë...
...
Vajza mëkatet kur të kujtoj
Me lot në sy unë po vajtoj
Unë po vajtoj
Jo, jo se besova se vallahi
Gjithmonë mendova se po don
Se po don
Si s'të erdhi pak gjynah
Ti prej meje me u nda
Si s'të erdhi pak gjynah
Ti prej meje me u nda...
...
Kaloj kaloj edhe ky vit
Pa ty kaluan shumë natë e ditë
Kaloj kaloj edhe ky vit
Pa ty kaluan shumë natë e ditë...
...
Ndoshta shërohem tuj pi raki
Se s'kalon kjo jetë pa ty
Kjo jetë pa ty
Ndoshta harroj Princeshë moj
Atë ditë të zezë
Kur më shkove e pabesë
E pabesë
Si ka ndodhur si në prrallë
Me magji na paskan nda
Si ka ndodhur si në përrallë
Me magji na paskan nda...
...
Kaloj kaloj edhe ky vit
Pa ty kaluan shumë natë e ditë
Kaloj kaloj edhe ky vit
Pa ty kaluan shumë natë e ditë...