TEKSTESHQIP

Muharrem Ahmeti
Te Iubesc Forte Mi Amor
Lyrics

kur ti luan shum me ndjenjat
qe ti me je
mos te lutem un te them
ndezur kam cigaren dhe per ty meditoj
prap se prap sdi si te veproooooj (2 here)

Te iubesc forte mi Amor(8here)

kur ti luan shum me ndjenjat
qe ti me je
mos te lutem un te them
ndezur kam cigaren dhe per ty meditoj
prap se prap sdi si te veproooooj (2here)

Te iubesc forte mi Amor (8 here)