TEKSTESHQIP

Muharrem Ahmeti
Pishman
Lyrics

Sa her t'kan sha,
Aq her un kam qa,
M'kan rënu me fjal,
N'zemër më kan vra

Më kan thën me ty me u pa,
Më kan thën me ty me u nda
Më kan thën 1000 fjal
Largohu nga ai se nuk ësht për ty

E tash jam pishman,
Që askënd se kam ngu,
Për me u nda me ty,
Krejt bota ësht mundu

Dhe më nfund edi
Që ti s'ishe për mu
INFO
Për komponimin dhe për fjalët e këngës u kujdes Naim Qukiqi.