TEKSTESHQIP

Myfarete Laze
Te Ndez Nje Shprese
Lyrics

Nese dita sot shpirtin ta rendoi,
Mos u trishto, te them shpreso,
Kur nje shi me lot qiellin ta mbuloje,
Mos u trishto, te them shpreso.
Lulja koken ngre, kur nje rreze del,
Dhe tek ajo shikon diten qe agon,
Ndez nje diell brenda shpirtit shpresa,
Ti ringjallesh, jetooo.

Ref... (2x)
Kape diten tende,
Mos e mbyt ate me lot,
Mos i thuaj, mos i thuaj vetes,
Te rrosh a te mos rrosh.
Hape zemren, ndize shpresen,
Te jetoje me ty njeri,
Edhe mos thuaj duke ndenjur,
Me shpeto o Perendi.
...
Nese dita sot shpirtin ta rendoi,
Mos u trishto, te them shpreso!
Kur nje shi me lot qiellin ta mbuloje,
Mos u trishto, te them shpreso!
Lulja koken ngre, kur nje rreze del,
Dhe tek ajo shikon diten qe agon.
Ndez nje diell brenda shpirtit shpresa,
Ti ringjallesh, jetooo.

Ref...(3x)
Kape diten tende,
Mos e mbyt ate me lot,
Mos i thuaj, mos i thuaj vetes,
Te rrosh a te mos rrosh.
Hape zemren, ndize shpresen,
Te jetoje me ty njeri,
Edhe mos thuaj duke ndenjur,
Me shpeto o Perendi.

DËRGOI: