TEKSTESHQIP

Nadi
Buzet Qe Mkan Vra (Sdua Qe Ti Puth)
Lyrics

Shum mir e ndejva vetën
Kur ta thash te verteten
E verteta dhembë
Per ty sisha i vetmi
Ishte dhe ai tjetri
Qe rehat stë len
Ndoshta ket gjë
E paske pritur
Qe te ndjehem i braktisur
Sepse te pelqen zemren kur ma then
Me ndave nga tmirat
E jetes por ket gje sja fali vetes
Gjithmon do te vuj
Se jam zemra huj

ref..2
Sdua qe ti puth
Sdeshiroj mi pa
Buzet qe mkan vra
Sdua qe ti puth.
qoft as per nje nat
Buzet qe mkan ber mekat

Me mir e ndjeva veten
Kur ta thash te verteten
E verteta dhembë
Per ty sisha i vetmi
Ishte dhe ai tjetri
Qe rehat ste len
Ndoshta ket gje
E paske pritur
Qe te ndjehem i merzitur
Sepse te pelqen
Zemren kur ma then
Me ndave nga tmirat e jetes
Por ket gje sja fali vetes
Gjithmon do te vuj se jam
Zemra huj...

ref 2...
Sdua qe ti puth
Sdeshiroj mej pa
Buzet qe mkan vrra
Sdua qe ti puth
Qoft as per nje nat
Buzet qe mkan ber Mekat

DËRGOI: