TEKSTESHQIP

Naim Abazi
Pika Në Zemër
Lyrics

Kur Dola NE Dritare
NE Terre Se Pash Oborrin
Djalo More Djalë

Nate Pash Si Nuse
Po Ta Runte Varrin
Djalo More Djalë

Kur Dola NE Dera
Thashe Po Binte Shi
Djalo More Djalë

Nuk Qen Uj I Shiut
Po qan Lotet e Mi
Djalo More Djalë

Hiqe Lotin Hiqe Lotin

Nate Pa Hene Ne Lugje TE Verdha
Kerkon Djalin Shami Zeza
Nene E Mjere Kerkon Djali
Vajtimi I San Dhe Mali

E Kerkon por Nuk Gjen Do Te
Loti Behet Deti E Dete Lote

Hiqe Lotin Nene Kosovare
Nuk Mbaj Si Pa
Dalun Fare

Vatrat Tona Jo Nuk Te Shkreta
Kendojne Lahuta e Tunden Djepat Tona

DËRGOI: