TEKSTESHQIP

Naxhije Bytyqi & Driton Jakaj
Plaku I Shkretë
Lyrics

Na vjen keq por nuk disponojmë akoma tekstin e këngës "Plaku I Shkretë" kënduar nga Naxhije Bytyqi & Driton Jakaj.
Ndihma juaj do ishte shumë e çmuar në rast se mundeni të shkruani tekstin e "Plaku I Shkretë".
INFO
Formula "hit + klip = sukses" u zbatua dhe ky materiali muzikor vjen i finalizuar tek shikuesit i plotësuar në spektrin vizual edhe me videoklip, i cili u publikua me datë 4 Maj 2024. Për këngën ka punuar kompozitori Kujtim Shala, teksti është realizuar nga Arton Ramadani, ndërsa për arranzhimin është kujdesur Besnik Zikolli.