TEKSTESHQIP

Nazife Bunjaku
Për Inat
Lyrics

du du du vetem ty te du
du du du me ty me vallzu
ne te dy nese vallzojme
shum sy do tna lekmojne
du du du me ty me jetu
du du du o sa shum te du
ne te dy nese vallzojme
shum sy dot xhelozojne

Ref:
Për inat afrohu ma ngat
let shikojn le te xhelozojn
për inat afrohu ma ngat
dhe ne ment ta mbajn se nuk na ndajn
për inat afrohu ma ngat
let shikojn le te xhelozojn
për inat afrohu ma ngat
sa dot ce tna shajn nuk dot na ndajn

du du du ti mem dashuru
du du du naten me kalu
ne te dy nese vallzojme
shum sy do tna lakmojne
du du du kur mos mem harru
du du du vec mu mem shiku
ne te dy nese vallzojme
shum sy dot xhelozojne

Ref:
Për inat afrohu ma ngat
let shikojn le te xhelozojn
për inat afrohu ma ngat
dhe ne ment ta mbajn se nuk na ndajn
për inat afrohu ma ngat
let shikojn le te xhelozojn
për inat afrohu ma ngat
sa dot ce tna shajn nuk dot na ndajn

Ref:
Për inat afrohu ma ngat
let shikojn le te xhelozojn
për inat afrohu ma ngat
dhe ne ment ta mbajn se nuk na ndajn
për inat afrohu ma ngat
let shikojn le te xhelozojn
për inat afrohu ma ngat
sa dot ce tna shajn nuk dot na ndajn

DËRGOI: