TEKSTESHQIP
Ne-yo
Miss Independet
Flag AnglishtAnglisht
Yeah yeah, yeah yeah
Yeah yeah, yeah yeah
Yeah yeah, yeah yeah yeah

Ooh is something about
Just something about the way she move
I can't figure it out
It's something about her

Say, ooh is something about
Kinda woman that want you but don't need you
Hey, I can't figure it out
It's something about her

'Cause she walk like a boss
Talk like a boss
Manicure nails just set the pedicure off
She's fly effortlessly

And she move like a boss
Do what a boss
Do, she got me thinking about getting involved
That's the kinda girl I need (oh)

She got her own thing
That's why I love her
Miss independent
Won't you come and spend a little time

She got her own thing
That's why I love her
Miss independent
Ooh, the way you shine
Miss independent

Yeah yeah, yeah yeah
Yeah yeah, yeah yeah
Yeah yeah, yeah yeah yeah (ohh)

Ooh there's something about
Kinda woman that can do for herself
I look at her and it makes me proud
There's something about her

Something, ooh, so sexy about
Kinda woman that don't even need my help
She said she got it, she got it (she said she got it, she got it)
No doubt, there's something about her (there's something about her)

'Cause she work like a boss
Play like a boss
Car and the crib she 'bout to pay 'em both off
And bills are payed on time, yeah

She made for a boss
Slowly a boss
Anything less she telling them to get lost
That's the girl that's on my mind

She got her own thing
That's why I love her
Miss independent
Won't you come and spend a little time

She got her own thing
That's why I love her
Miss independent
Ooh, the way you shine
Miss independent

Her favorite thing to say, don't worry I got it
And everything she got best believe she bought it
She gon' steal my heart ain't no doubt about it, girl
You're everything I need, said you're everything I need

Yeah yeah, yeah yeah
Yeah yeah, yeah yeah
Yeah yeah yeah

She's got her own thing (ooohooohhoh)
That's why I love her (that's why I love her, oh ohh)
Miss independent (independent)
Won't you come and spend a little time (ohh)
She's got her own thing (she got, she got)
That's why I love her (that's why I love that girl)
Miss independent (ohh ohh)
Ooh, the way you shine
Miss independent

Miss independent
That's why I love her
Zonje E Pavarur
Flag ShqipShqip
Yeah yeah, yeah yeah
Yeah yeah, yeah yeah
Yeah yeah, yeah yeah yeah

Ooh është diçka rreth
Vetëm diçka në lidhje me mënyrën ajo lëvizje
Unë nuk mund figura it out
Kjo është diçka rreth saj

Thuaj, ooh është diçka në lidhje
Kinda grua që doni ju, por nuk kam nevojë për ju
Hej, unë nuk mund figura it out
Kjo është diçka rreth saj

'Cause ajo ecin si një bos
Flisni si një bos
Thonjtë Manikyr vendosur vetëm pedikyr off
Ajo i fal effortlessly

Dhe ajo lëvizje si një bos
A atë që një shef
A, ajo mori me të menduarit në lidhje me marrjen e përfshirë
Kjo është vajza kinda kam nevojë (oh)

Ajo mori gjë e saj
Kjo është arsyeja pse unë dashurinë e saj
Miss pavarur
A nuk ju vijnë dhe kalojnë një kohë pak

Ajo mori gjë e saj
Kjo është arsyeja pse unë dashurinë e saj
Miss pavarur
Ooh, mënyrë ju shndrit
Miss pavarur

Yeah yeah, yeah yeah
Yeah yeah, yeah yeah
Yeah yeah, yeah yeah yeah (ohh)

Ooh ka diçka për
Kinda grua që mund të bëjë për veten
Unë shoh te saj dhe kjo më bën krenar
Ka diçka rreth saj

Diçka, ooh, kështu sexy rreth
Kinda grua që nuk kanë nevojë për ndihmë edhe tim
Ajo tha ajo mori atë, ajo mori atë (ajo tha ajo mori atë, ajo mori atë)
Nuk ka dyshim, ka diçka rreth saj (ka diçka rreth saj)

'Cause ajo punë si një bos
Luaj si një bos
Makinë dhe koçek ajo 'periudhë të paguaj' em dy off
Dhe faturat janë payed në kohë, yeah

Ajo e bëri për një shef
Ngadalë një bos
Çdo gjë më pak ajo duke u thënë atyre që të merrni humbur
Kjo është vajza që është në mendjen time

Ajo mori gjë e saj
Kjo është arsyeja pse unë dashurinë e saj
Miss pavarur
A nuk ju vijnë dhe kalojnë një kohë pak

Ajo mori gjë e saj
Kjo është arsyeja pse unë dashurinë e saj
Miss pavarur
Ooh, mënyrë ju shndrit
Miss pavarur

Gjë e saj të preferuar për të thënë, mos u shqetësoni I got it
Dhe çdo gjë ajo mori të mira besoj se ajo e bleu
Ajo Gon 'vjedh zemrën time nuk ka asnjë dyshim për këtë, vajzë
Ju jeni gjithçka kam nevojë, se ju jeni gjithçka kam nevojë

Yeah yeah, yeah yeah
Yeah yeah, yeah yeah
Yeah yeah yeah

Ajo ka gjë saj (ooohooohhoh)
Kjo është arsyeja pse unë dashurinë e saj (kjo është arsyeja pse unë dashurinë e saj, oh ohh)
Miss pavarur (të pavarur)
A nuk ju vijnë dhe kalojnë një kohë pak (ohh)
Ajo ka gjë saj (ajo mori, ajo mori)
Kjo është arsyeja pse unë dashurinë e saj (kjo është arsyeja pse unë dua që vajza)
Miss pavarur (ohh ohh)
Ooh, mënyrë ju shndrit
Miss pavarur

Miss pavarur
Kjo është arsyeja pse unë dashurinë e saj