TEKSTESHQIP

Nertila Koka
Tinguj Qe S'harrohen
Lyrics

1
Kjo muzike sa kujtime me zgjon
dhe me sjell kaq prane
ate dite te pare
kur te dy u ulem prane e prane
oh per here te pare

Prane e prane ja zilja bie
c'me the ashtu me ata sy
zilja bie per ne te dy
lamtumire s'eshte ajo

Rereni

Dhe ja zilja pushoi
nje fjale zemre une degjova
si nje gonxhe dashurie
me vete e mora (2 here)

2
Te kujtohet ti me erdhe prane
emrin ti s'ma dije
dhe une emrin tend
prane meje zure vend tek kjo banke

Prane e prane ja zilja bie
c'me the ashtu me ata sy
zilja bie per ne te dy
lamtumire s'eshte ajo

Ref

DËRGOI: