TEKSTESHQIP

Nertila Koka
Pranvere Dhe Dashuri
Lyrics

1.
I dua luletlajkatpekulet
idua
qiellin me yjemalet me pyje
i dua
dhe cicerimat dhe blegerimat
idua
por me shumeme shume te dua ty
2.
Flladin dhe erendiellinpranveren
i dua
kenget e bukuravjollcat dhe fluturat
idua
i dua endrrat qe celin zemrat
i dua me tykur jemi bashke te dy
Refreni
Me fluturimin e gezimeve te kenges
tek ty une fluturoj
dhe ne cdo fjale te kenges
dicka tek ty shikoj
tani qe rrahjet ndjejme te dy ne nje zemer
me fort te dashuroj
dhe ne cdo hap te jetes
ndoshta dhe nje kenge per ty kendoj

Per ty kendoj

DËRGOI: