TEKSTESHQIP

Nertila Koka
Të Gjithëve J'u Përshëndes
Lyrics

Jo s'ka rëndlësi t'u them
Se cila vajzë jam, se ç'emër unë kam.
Mjafton t'j'u them se jam studente
Me zemrën plot freski, me syrin kaltërsi.

T'j'u them se të gjitha stinët
Tek un' sot blerojn',
T'j'u them se të gjitha agimet
Në jet' mua sot më zgjojn'.

Në zemrën time un' kam një det me dashuri
Dhe një det me këngë e kam,
Për ty moj jetë, që si nën' më mban në gji
Si një stinë e bukur sot ngjaj.

Pranverën po të doni ta shikoni ju,
Jo, mos u mundoni shum'.
Ajo më parë se kudo ja vjen këtu,
Vjen tek ju edhe tek un'

Të gjithë ju, që mbani nje emër, studentë,
J'u përshëndes me fjalë, këtë këngë të re.
Pranvera e madhe e Shqipëris'
Në zemrat tona ka bërë fole.

Të gjithë j'u përshëndes,
Me këtë këngë të re,
Mes jush un' jam përherë,
Si një lule e çelur në pranverë.