TEKSTESHQIP

Nexhat Osmani
Rrushe
Lyrics
(Feat. Ton Voka)

Rrushe Rrushe

Jouu rushe Po ma cmon
Po ma cmon ti ke Stil komon

Rrushe Aha aha
vogél je rushe

Aha aha Po ma cmon po ma cmon

Vresht e vresht te kam kerku dhe skam besu
Ashtu Rrushi skam provu si shija jote skam provu

Ti je me e bukra Rrushe
Ti je ma e shishma rushe
Vresht ne vresht kerkova
Rrush si ti askund stakova

Aha aha e vogel je
Po ma cmon po ma cmon
Ti ke stil komon

Ti je me e bukra Rrushe
Ti je ma e shishma Rrushe
Vresht ne vresht kerkova
Rrush si ti askund stakova

Cdo Rrushi kam provu
Si ti un kur skam shiju

Ka shkel kemba
Ka mshetit (ka shkel kemba ka mshetit ka mshetit jeeee)

Ka leshon djeli reze drit
(ka leshon Djelli Rreze drit Rreze drit jouuu)

Cdo lloj Rrushi kam kerku
Si ti skam taku

Rrushe Rrushe ahh e Bukra Rrushe
Rrushe Rrushe sikur ti nuk eshte kerkusheee x2

Aha aha ti ke stil Rrushe
Aha aha ti je ma e mira Rrushe x2

Rrushja ime éshté plot vez
Si ne mbremje ne n'mengjes
Vec mendej Rrushja kur flet
Goja vetem Mjalt i qet x2

Ka shkel kemba
Ka mshetit (ka shkel kemba ka mshetit ka mshetit jeeee)

Ka leshon djeli reze drit
(ka leshon Djelli Rreze drit Rreze drit jouuu)

Cdo lloj Rrushi kam kerku
Si ti skam taku

Rrushe Rrushe ahh e Bukra Rrushe
Rrushe Rrushe sikur ti nuk éshté kerkusheee x2

aha aha aha aha aha

Rrushe Rrushe ahh e Bukra Rrushe
Rrushe Rrushe sikur ti nuk éshté kerkusheee x2

Rrushe

DËRGOI: