A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Nexhbedin Gaxherri (Nexhi) - Dasma E Zotnisë (2011)

Nexhbedin Gaxherri (Nexhi) - Oj Ksovë Oj Tokë E T'parëve (2012)

Nexhbedin Gaxherri (Nexhi) - Me Shiko E Me Deegjo (2013)

Nexhbedin Gaxherri (Nexhi) - Shkup, Tirane Dhe Prishtine (2015)

Nexhbedin Gaxherri (Nexhi) - Dashni Interesante (2016)

Nexhbedin Gaxherri (Nexhi) - Hajde Loqka Ma E Mira (2017)

Nexhbedin Gaxherri (Nexhi) - Hajde Zemer (2018)

Nexhbedin Gaxherri (Nexhi) - Mori Motër Lum Që T'kam (2019)

Dërgo një album »