TEKSTESHQIP

Nexhmi Mehmeti
Dal Të Pres Te Shatërvani
Lyrics

Dhe kur dielli puth qytetin
Dal të pres të shatërvani.
Më buzqesh me buzë të zjarrtë
Se në shpirt më dogji xhani.
Po të pres pëllumb i bukur
N’kraht e tua, n’ëndrrat e mia.
Vallë si qenka dashunia
Më e fshehtë se fshehtësia
Oh, oh, oh.
T’ëndërroj natë për natë
O shpirt, o xhan
T’ëndërroj natë për natë
E s’të kam pranë.
Hape zemrën shpirt
Se më mbyti malli.
Kam dy fjalë i ruaj për ty
Do ta puth buzën e zjarrtë
Do t’i puth dy sytë e zi.
Dhe kur…
T’ëndërroj…