TEKSTESHQIP

Noizy
A Te Kujtohet
Lyrics

For life! The one and only...
for life! Hey!

Ref.:
A te kujtohen ndopak
momentet kur ishim bashk
kur thojshe kurr skena mu nda
A te kujtohen ndopak
momentet kur ishim bashk
kur thojshe kurr skena mu nda
Ja pra ku jemi tash
u bo një koh qe nuk jemi pa
Ja pra ku jemi tash
u bo një koh qe nuk jemi pa

Mmm s'flasim,
Po menoj per to me një foto tcastit
Do sene mi bojke vec per inati,
Ose do foto mi cojke kur nuk ishte vakti
Yeah yeah yeah bonu gati,
se Per pak jam tu ardh with that big body
Freak in bed but she so classy
Dhe kur zgjohet në mengjes
shoh krejt parajsen
S'kam fjal
Gjuhen siper saj sikur jam kanibal
E vetmja gje qe mthot osht Tlutna mos u nal babe
Oh yeah she love it when i hit from behind
Ku me dit qa osht tu bo tash
A thu ndoshta menon se qa jam tu bo un tash
Por nese shihemi prap
A m'kishe fol nese shihemi prap

Ref.:
A te kujtohen ndopak
momentet kur ishim bashk
kur thojshe kurr s'kena mu nda
A te kujtohen ndopak
momentet kur ishim bashk
kur thojshe kurr s'kena mu nda
Ja pra ku jemi tash
u bo një koh qe nuk jemi pa
Ja pra ku jemi tash
u bo një koh qe nuk jemi pa

You fine girl
por nuk je mo mine girl
e vetmja gjo qe un kam tash
kujtimet tona qe lam pas
A tkujtohet kur thojshe nuk do ndana
Edhe sikur tbohet bashk dielli dhe hana
Edhe sikur tfolin keq un do forcona
Ja ku jemi sot dhe kurr ne nuk degjona
Kom bo gabim e di - ke bo gabime ti,
Kena gabu Te dy se ndoshta skemi dit,
Nuk Po thom ke faj Se tash rendsi nuk ka,
Krejt ata qe na kan inati po Gzohen tu pa,
A mund ta ndrrojm a jo
Tja nisim krejt nga njo
Tkthejm faqen ntjeter an dhe t'harrojm gjithcka
Mfal a bon me tfol
Po mvjen mir qe t'shoh
Mthirrin Noizy dhe po du me t'njoh

Ref.:
A te kujtohen ndopak
momentet kur ishim bashk
kur thojshe kurr s'kena mu nda
A te kujtohen ndopak
momentet kur ishim bashk
kur thojshe kurr s'kena mu nda
Ja pra ku jemi tash
u bo një koh qe nuk jemi pa
Ja pra ku jemi tash
u bo një koh qe nuk jemi pa

gal Go down go down
Sa mka marr malli how u Go down Go down
Uhhh gal go down go down
Jam kurioz how you go down go down
Uu gal Pull up pull up
Sa mka marr mall how u do that do that
Uuu gal pull up pull up
Jam kurioz how you pull up pull up

Ref.:
A te kujtohen ndopak
momentet kur ishim bashk
kur thojshe kurr s'kena mu nda
A te kujtohen ndopak
momentet kur ishim bashk
kur thojshe kurr s'kena mu nda
Ja pra ku jemi tash
u bo një koh qe nuk jemi pa
Ja pra ku jemi tash
u bo një koh qe nuk jemi pa

DËRGOI: