TEKSTESHQIP

Noizy
Jena Mbreter 2
Lyrics

Aha!
Noizy
Na jena mbretër, OTR
Ye-yeah, yeah
Gunshot, ah
I drop it like it's hot
I drop it like it's hot
I drop it like it's hot
Don't stop, don't stop, baby gal don't stop
Uh sa më pëlqen kur ti lun zemër on top
Don't stop, don't stop, baby gal don't stop
Uh sa më pëlqen kur ti lun zemër on top
Dale-dale, Noizy këtu mo lale
Flow so sick krejt ta djegi instrumentalin, yeah
Ti kalle-kalle, zemër kalle-kalle
Luj bytht poshtë-nalt, ti nuk je normale
Jo mos ta nin për opinion, f*ck 'em all kush s'na don
Nëse njoni ka problem, çunat janë në pozicion
Vroom-vroom Mercedesat, yeah, jashtë si pantera
Sytë krejt nga ne shoki, kur hymë te dera, yeah
Qe ky stili që i djeg si fitili
Unë e shpika kët' sen dhe prandaj jam ma I miri, yeah
Prapë jam I ftum si terrori I natës
Prapë si pidhsome, yeah, prapë n'krye t'radhës
S'ka kuptim, na e djegim si benzinë
Noizy, origjinal, këta tjerët janë imitim
Çoni krejt durt nalt, krejt nalt për OTR-ët
Le ta di krejt bota se si ne s'ka hala
Don't stop, don't stop, baby gal don't stop
Uh sa më pëlqen kur ti lun zemër on top
Don't stop, don't stop, baby gal don't stop
Uh sa më pëlqen kur ti lun zemër on top
Don't stop, don't stop, baby gal don't stop
Uh sa më pëlqen kur ti lun zemër on top
Don't stop, don't stop, baby gal don't stop
Uh sa më pëlqen kur ti lun zemër on top
360 n'orë shkon Ferrari
Dhe me pluma me gjujt ju pidha mu sun um kapni, yeah
Jashtëtokësori nga një tjetër galaktik
Kom ardh me lujt koqe me e bo praktik
Noizy tepër I veçant, dhe po du me hap një bank
Qëllimi një miliard, a po t'vjen inati oh?
Ah-ah-ah, ça ndodhi me ata?
Unë ja mora krejt tortën nuk lashë gjo për ata
I-i-i-i Noizy krejt I ka…(q*)
Sa herë që dolli dielli, unë për to e bona shi
Uh m'raft pika që sëm kapi njëherë frika
Unë po boj miliona e këta po bojnë diss-a
E kam ni pidh krem karamel, e bukur si harabel
Nuk e shehqiellin se yllin e ka paralel
Silli krejt yjet e botës, ajo e para del
Kush na del kundra, boj horror sikur Annabelle
Don't stop, don't stop, baby gal don't stop
Uh sa më pëlqen kur ti lun zemër on top
Don't stop, don't stop, baby gal don't stop
Uh sa më pëlqen kur ti lun zemër on top
Don't stop, don't stop, baby gal don't stop
Uh sa më pëlqen kur ti lun zemër on top
Don't stop, don't stop, baby gal don't stop
Uh sa më pëlqen kur ti lun zemër on top
Kadale-kadale, hyni krejt në valle
Na jena mbretër pse kujton se s'mujm hala ne
Oh kalle-kalle, kërrkush sun na nal ne,
Luje luje belin zemër s'ka pse t'vin marre
Nëse sheh inatxhi, boja-boja me dorë
Çoji gishtat si kurorë, tre gishtat si kurorë
Titulli "Rrepisti ma I mirë n'Shqiptari"
Shumica më dojnë, pakica m'kanë zili
Yeah, prapë ky stili që po ngjan si rikthimi
Na hala jena mbretër, ta kam thonë unë prej fillimi (Ye-yeah)
I them bo sherr me tjegllat
Bytht qaq t'fryme sikur ja kanë hongër grenëzat
Prapë me kapuça, prapë djeget skena
Prapë po luftojmë me nejt ne si legjenda
Ajo… dhe shoqja e saj dojnë me pi, yeah
A po shkojmë aty nalt ku lexon VIP, ye-yeah
Don't stop, don't stop, baby gal don't stop
Uh sa më pëlqen kur ti lun zemër on top
Don't stop, don't stop, baby gal don't stop
Uh sa më pëlqen kur ti lun zemër on top
Don't stop, don't stop, baby gal don't stop
Uh sa më pëlqen kur ti lun zemër on top
Don't stop, don't stop, baby gal don't stop
Uh sa më pëlqen kur ti lun zemër on top
Na jena mbretër
Na jena mbretër
Na jena mbretër
Na jena mbretër
I-I-I drop it like it's hot
From beginning til the end I drop it like it's hot
Don't stop on the mic yeah, drop it like it's hot
Oh yeah, yeah, drop it like it's hot, ah yeah
Na jena mbretër
Na jena mbretër
Na jena mbretër
From beginning til the end, yeah

DËRGOI:
INFO
Për një atmosferë të shtuar, projekti muzikor vjen në ekranet tona i përpunuar në sferën vizuale edhe me anë të një videoklipi, i cili u publikua me datë 14 Prill 2023.