TEKSTESHQIP

Nonda Kajno
Tasha Moj
Lyrics

Ah pa te pare ty moj Tasha
Une nuk mund te shkoj.
Dhe buskat te ti puth moj Tasha
Syckat ti shikoj.( 2 here )

Tasha moj, Tasha moj,
Hape deren se jam une.
Tasha moj, Tasha moj,
Hape deren se jam une.

Se jemi mbledhur
Bashk’ ne shoqeri
Me pjata me meze
Me vere e me raki.
Se jemi mbledhur
Bashk’ ne shoqeri
Me pjata me neze
Por vetem mungon ti.
2 -
E po mos hape deren Tasha
Dil moj ne dritare.
E dil moj ne dritare Tasha
Se me cmende fare. ( 2 here )

Tasha moj, Tasha moj,
Hape deren se jam une.
Tasha moj, Tasha moj,
Hape deren se jam une.

Se jemi mbledhur
Bashk’ ne shoqeri
Me pjata me meze
Me vere e me raki
Se jemi mbledhur
Bashk’ ne shoqeri
Me pjata me meze
Por vetem mungon ti

Ah po t a dish ti sa te dua,
Nuk do me mundosh.
Me lodhe shpirt
Me lodhe engjell
Si nuk e kupton. ( 2 here )

Tasha moj, Tasha moj
Hape deren se jam une.
Tasha moj, Tasha moj
Hape deren se jam une.

Se jemi mbledhur
Bashk’ ne shoqeri.
Me pjata me meze
Me vere e me raki.
Se jemi mbledhur
Bashk’ ne shoqeri.
Me pjata me meze

Por vetem mungon ti.