TEKSTESHQIP
Nora Istrefi
Ne Të 2
Flag ShqipShqip
Cdo histori,diku fillon
Dikë lëndon,dikë gëzon
Unë e kujtoj të vetmen ditë
Kur më the ti mos me pri-i-t
Edhe pse nuk munda kurrë ta thoja
Një favor do ta kërkoja-a-a
Dua të jesh njeriu im
Përgjithmonë vetëm ti

ref
Ne të dy nuk do jetojmë
Dashurinë tonë njësoj
Mua nuk më duhen 1000 vjet
Të kuptosh:Të Dua Vërtetë
O-oh Ne të dy nuk do besojmë
N'dashurinë tonë njësoj
Ty nuk të mjaftojnë dhe 1000 vje-e-t
Te kuptosh:Te dua Vërtetë !!

Ou-ou-ou-uuuu-ou-ou-uuuu

Edhe pse nuk munda kurrë ta thoja
Një favor do ta kërkoja-a-a
Dua të jesh njeriu im
Përgjithmonë vetëm ti

Ne te dy nuk do jetojmë
Dashurinë tonë njësoj
Mua nuk më duhen 1000 vjet
Të kuptosh:Të Dua Vërtetë
O-oh Ne të dy nuk do besojmë
N'dashurinë tonë njësoj
Ty nuk të mjaftojnë dhe 1000 vje-e-t
Te kuptosh:Te dua Vertete !!

Të tjerë na duan
Të tjerë do duam
Me të tjerë përfundojmë
Ndërsa për muaaa
Je ai që dua
Njeriu im,Përgjithmonë Tiii

ref

Ne të dy nuk do jetojmë
Dashurinë tonë njësoj
Mua nuk më duhen 1000 vjet
Të kuptosh:Të Dua Vërtetë
O-oh Ne të dy nuk do besojmë
N'dashurinë tonë njësoj
Ty nuk të mjaftojnë dhe 1000 vje-e-t
Të kuptosh:Të dua Vërtetë !!

Ne të dy nuk do jetojmë
Dashurinë tonë njësoj
Mua nuk më duhen 1000 vjet
Të kuptosh:Të Dua Vërtetë

ou-ou-ou-uuuu-ou-ou-uuuu
Nous Deux
Flag FrëngjishtFrëngjisht
Chaque amour,commence quelque part
quelqu'un le blesse,quelqu'un le réjouit
moi je me souviens d'une seule journée
quand tu m'as dit "ne m'attends pas"même si je ne pouvait jamais te le dire
un faveur je voulais te demander
je veux que tu sois mon homme
pour toujours seulement toi


Nous deux on va pas vivre
notre amour pareil
moi j'ai pas besoin 1000 ans
pour que tu comprends que je t'aime vraiment
Ohh nous deux on va pas y croire
En notre amour pareil
toi il vont pas te suffir meme 100 ans
pour que tu comprends que je t'aime vraiment


Ou-ou-ou-uuuu-ou-ou-uuuu


même si je ne pouvait jamais te le dire
un faveur je voulais te demander
je veux que tu sois mon homme
pour toujours seulement toi


Nous deux on va pas vivre
notre amour pareil
moi j'ai pas besoin 1000 ans
pour que tu comprends que je t'aime vraiment
Ohh nous deux on va pas y croire
En notre amour pareil
toi il vont pas te suffir meme 100 ans
pour que tu comprends que je t'aime vraimen


les autres nous aimes (les autres nous veulent)
des autres nous aimerions (des autres nous voudrons)
avec des autres on finis
par contre pour moi
tu es celui que je veux
mon homme, pour toujours toiNous deux on va pas vivre
notre amour pareil
moi j'ai pas besoin 1000 ans
pour que tu comprends que je t'aime vraiment
Ohh nous deux on va pas y croire
En notre amour pareil
toi il vont pas te suffir meme 100 ans
pour que tu comprends que je t'aime vraimenNous deux on va pas vivre
notre amour pareil
moi j'ai pas besoin 1000 ans
pour que tu comprends que je t'aime vraim


ou-ou-ou-uuuu-ou-ou-uuuu