TEKSTESHQIP

Nora Muqaj
Hesht
Lyrics

Vonë është,
që përsëri, t'ja fillojmë
një dhembje më tepër
vetes t'ja lejoj
Ti nuk i meriton, këta lot,
që pikojnë
Dhe asgjë për çka unë luftoj
çdo gjë më erdhi që ta them,
Dhe shpresat e vdekura kur me gënjeje se vdes ,
quditem se si nuk po e ndjen
rrëfimin që, po me vjen,
A qel vera mbi ne,
Përherë e më shumë e kuptoj se ç'ndjej pë ty,
Përherë e më shumë e shoh se humbemi të dy,
Ref:3X
Hesht s'dua të dëgjoj, më mjafton dhembja ime,
dhe të di sa me deshte,
Hesht tjetër unë s'kërkoj,
Më mjafton bota ime të paktën aq sa më le,
Hesht s'dua të dëgjoj, më mjafton dhembja ime,
dhe të di sa me deshte,
Hesht tjetër unë s'kërkoj,
Më mjafton bota ime të paktën aq sa më le,
Hesht s'dua të dëgjoj, më mjafton dhembja ime,
dhe të di sa me deshte,
Hesht tjetër unë s'kërkoj,
Më mjafton bota ime të paktën aq sa më le.

DËRGOI:
INFO
Për të shtuar dozën artistike, ky krijim muzikor ka ardhur tek audienca i kompletuar nga sfera vizuale edhe me një klip muzikor, i cili u publikua me datë 14 Maj 2003.