TEKSTESHQIP

Nusret Kurtishi
Si Ta Presim Ramazanin
Lyrics

Muhammedi na tregon
Si t´presim kete Ramazan
Muhammedi na tregon
Si t´presim kete Ramazan

Muaj i shenjte eshte padyshim
Me knaqesi e me shperblim
Muaj i shenjte eshte padyshim
Me knaqesi edhe shperblim
Me knaqesi edhe shperblim
Me knaqesi edhe shperblim

Muhammedi na tregon
Si t´presim kete Ramazan
Muhammedi na tregon
Si t´presim kete Ramazan

Muaj i shenjte eshte padyshim
Me knaqesi e me shperblim
Muaj i shenjte eshte padyshim
Me knaqesi edhe shperblim
Me knaqesi edhe shperblim

Menzi te pres zemra me qanë
Te shoh vleftat nga ajo anë
Menzi te pres zemra me qanë
Te shoh vleftat nga ajo anë

Ngopjen ujin nuk e ndjej
Kete muaj kush nuk mund ta vërej
Ngopjen ujin nuk e ndjej
Kete muaj kush nuk mund ta vërej
Kete muaj kush nuk mund ta vërej
Kete muaj kush nuk mund ta vërej

Muhammedi na tregon
Si t´presim kete Ramazan
Muhammedi na tregon
Si t´presim kete Ramazan

Muaj i shenjte eshte padyshim
Me knaqesi e me shperblim
Muaj i shenjte eshte padyshim
Me knaqesi edhe shperblim
Me knaqesi edhe shperblim

E fillojme këee Ramazan
Mbushur zemrat plot iman
E fillojme këee Ramazan
Mbushur zemrat plot iman

Me vullnet hiq pa uri
Me Kuran dhe Ilahi
Me vullnet hiq pa uri
Me Kuran dhe Ilahi

Me vullnet hiq pa uri
Me Kuran dhe Ilahi
Me Kuran dhe Ilahi
Me Kuran dhe Ilahi

Muhammedi na tregon
Si t´presim kete Ramazan
Muhammedi na tregon
Si t´presim kete Ramazan

Muaj i shenjte eshte padyshim
Me knaqesi e me shperblim
Muaj i shenjte eshte padyshim
Me knaqesi edhe shperblim
Me knaqesi edhe shperblim

Thrret ezani per ne xhami
Merr abdes me shum knaqesi
Thrret ezani per ne xhami
Merr abdes me shum knaqesi
Thrret ezani per ne xhami
Merr abdes me shum knaqesi

Kemba niset vet me hi
Per te fal nje teravi
Kemba niset vet me hi
Per te fal nje teravi
Kemba niset vet me hi
Per te fal nje teravi
Per te fal nje teravi

Muhammedi na tregon
Diten e gezimit tonë
Muhammedi na tregon
Diten e gezimit tonë

Nje dite me ik nuk lejoj
Ramazan ty te pranoj
Nje dite me ik nuk lejoj
Ramazan ty te pranoj
Ramazan ty te pranoj

Sofrat kthyer ne iftar
Gjera te mira ka te pare
Sofrat kthyer ne iftar
Gjera te mira ka te pare

Te gjithe zemrat i bashkon
Me i bekuari Ramazan
Te gjithe zemrat i bashkon
Me i bekuari Ramazan
Me i bekuari Ramazan

Muhammedi na tregon
Diten e gezimit tonë
Muhammedi na tregon
Diten e gezimit tonë

Nje dite me ik nuk lejoj
Ramazan ty te pranoj
Nje dite me ik nuk lejoj
Ramazan ty te pranoj
Ramazan ty te pranoj

N´4 te pres pa durim
Gjej meshir edhe shperblim
N´4 te pres pa durim
Gjej meshir edhe shperblim
N´4 te pres pa durim
Gjej meshir edhe shperblim

Me te vertet ti je shpetim
Dhe per te varferin gjen strehim
Me te vertet ti je shpetim
Dhe per te varferin gjen strehim
Me te vertet ti je shpetim
Dhe per te varferin gjen strehim
Dhe per te varferin gjen strehim


Fundit smuj ti them mbarim
Kur presim edhe Bajramin
Fundit smuj ti them mbarim
Kur presim edhe Bajramin

Sa e mire qe eshte kjo dit
Farefist vin ne vizite
Sa e mire qe eshte kjo dit
Farefist vin ne vizite
Farefist vin ne vizite....

DËRGOI: