TEKSTESHQIP

Nusret Kurtishi
I Lartësuar Je
Lyrics

O Krijues I Gjithësisë
Ja Rabbel Alemin
I Meshirshem Meshirues
Ja Rahmanu ja Rahim
Me I Miri Je Dhurues
Ja Hajre Razikin
Ti Je ma i miri Gjykues
Ahkemul Hakimin

Vetem Ty tbesoj Amentubilah
Te Falenderoj Elhamdulilah
I Lartsuar Je Subhanallah
Pervec Teje tjeter Zot nuk ka
La ilahe ila ente ja Allah

Ti Degjon dhe sheh gjithcka
Ja Semiun Besir
N'zemrat tona din cka ka
Ja Alimun Habir
Kush pendohet Ti e fal
Ja Rahman ja Rahim
Vetem Ty te lus pa ndal
O I dashur Zoti im