TEKSTESHQIP

Onur Sagdani
Falëm Zot
Lyrics

Kam një hall o zot i madh
Nuk po muj lotët me i ndal
Pom sheh dielli edhe hëna
Pse o zot si the nuk bona

Vetëm ti po ma din hallin
Fale sot kët gjunahqarin
Pasuria dhe lakmia
Kam jetu për qefe tmia

(Ref)
Falëm zot o zoti madh
Për ç'do tkeqe çdo gjynah
Rrugës tënde un jam ndal
Ditë të zeza më kan ardh
Falëm zot o zoti madh
Çdo ofsham që me ka dal
Zoti madh kto lot nuk ndalen
Ti je falës e do faljen

Shum pishman un jam ba
Që s'punova për Allah
T'kisha mujt kohën me kthy
Rrugën tënde kisha me hy

Vetëm ti po ma din hallin
Fale sot kët gjunahqarin
Pasuria dhe lakmia
Kam jetu për qefe tmia

(Ref)
Falëm zot o zoti madh
Për ç'do tkeqe çdo gjynah
Rrugës tënde un jam ndal
Ditë të zeza më kan ardh
Falëm zot o zoti madh
Çdo ofsham që me ka dal
Zoti madh kto lot nuk ndalen
Ti je falës e do faljen

DËRGOI:
INFO
Nuk mund të nënvlerësohej një aspekt kaq i veçantë, ndaj, projekti ka ardhur i përpunuar nga ana vizuale edhe me klip muzikor, i cili u publikua me datë 12 Nëntor 2016.