TEKSTESHQIP

Oran G
Vi Si Benz
Lyrics

Vi si boss
Vi si benz
Vi si gangsta
Jo s'ka ko-ko-ko-konkurrenca (x4)

Vi si Benz, S-Class
Puna jote bi**h e ka pas
Jom i definum tash po boj masë
Pa masë, du pare me thas
Jom sikur NAS inatqort mujn me plas
Se jam Das, Dasullex
Une du pare du bi**hez, du edhe sex
Nike Airmax, jav ngas ne Benz
Ti je nje kompleks, je nje rrenc
Si han Corn-Flakes
Boss Delta-Des, easy une pa shtres
Femrat une perreth, ni Casanova n'mes
Loser pare pres (?), ato une i qes
Du big titties, small pussy, big ass
Express i qes 10.000 franga
Une eci me Nike ti loser me opanga
Mirresh me ëndrra
??? t'ka pas nana
Gjith ne lambada se paret i ka baba

Vi si boss
Vi si benz
Vi si gangsta
Jo s'ka ko-ko-ko-konkurrenca (x4)

Jam bo pasanik me ni laps me ni letër
12 dit mjekërr, nga shkolla vjeter
me ???? setër, qaj ujku vjetër
???? tjetër, me boskin sikur hekër
??? vajzat nuk i dojn bukurosha
I dojn do llustera, do mjekrrosha
I dojn do katunar, bash nga Miratovca
Na ju rrehim shpulla, ju dilni me lossa
Sot matet forca, me sakic dhe ???
Se neser ju shkeli bashk me testarossa
Do rapera-pedera shum shum balosha
Tash e dijn kush asht ba-baba nostra

Vi si boss
Vi si benz
Vi si gangsta
Jo s'ka ko-ko-ko-konkurrenca (x8)

DËRGOI: