TEKSTESHQIP

Orges & Ockus Rockus Band
Bota Eshte Nje Mut!
Lyrics

A.

Bota është nji(ë) MUT!
një mut i madh që vjen shumë erë,
veri-jug, lindje-perëndim,
i vjen era s‘ke ka me ik!

Ky milet është ndyrë,
jo nuk di kujt ti besosh,
sa nxjerr pak kokën, ta kapin me „CFURK“,
Bota është nji(ë) MUT!

B.

Ky „MUT“ i madh nuk ka shpëtim,
se çdo gjë sot e ka një çmim,
dhe kush s‘ka mënd(t) bie brënda,
dhe nuk të nxjerr njeri se s‘ja ka ënda!

A.

Bota është nji(ë) MUT!
një mut i madh që vjen shumë erë,
veri-jug, lindje-perëndim,
i vjen era s‘ke ka me ik!

MUT!