TEKSTESHQIP

Paro & Mariglen Hazizaj
O Bilbili Malit
Lyrics

QE NGA MAJE MALI
TE PASH ME DYLBI
DALLANDYSHE VOGEL
FALMA ZEMREN TI

TI ME PASKE NDJEKUR
ME KE BER MAGJI
O BILBILI MALIT
ZEMREN E KE TI

TE KERKOVA UJE
ME SOLLE RAKI
DALLANDYSHE VOGEL
FALMA ZEMREN TI

CE NGATEROVA SHISHEN
ATY NE SHTEPI
O BILBILI MALIT
ZEMREN E KE TI

UN RAKIN SE PI
SE JAM DJALI RI
DALLANDYSHE VOGEL
FALMA ZEMREN TI

NGA DUART E MIA
MER UJE DHE PI
OBILBILI MALIT
ZEMREN E KE TI