TEKSTESHQIP

Paro
Tavolina Shtruar O Sa Ka Lezet
Lyrics
(Feat. Sali Malaj)

Tavolina shtruar
Sa paska lezet
O sa ka lezet o shoke
O sa ka lezet

O per dajon tone
Do ngrem nje shendet
O sa ka lezet o shoke
O sa ka lezet

Po na vjen kjo vallja
Aman rreth e rreth
O sa ka lezet o shoke
O sa ka lezet

O per xhaxhan tone
Do ngrem nje shendet
O sa ka lezet o shoke
O sa ka lezet (x2)

Nusja jon princesh
Dhenderri si mbret
O sa ka lezet o shoke
O sa ka lezet

Miqesia jone
E pandar per jete
O sa ka lezet o shoke
O sa ka lezet

Me teze dhe halla
Dasma po bucet
O sa ka lezet o shoke
O sa ka lezet

Per niper dhe mbesa
Do ngrem nje shendet
O sa ka lezet o shoke
O sa ka lezet (x2)

DËRGOI: