Petrit Vullkani
Petrit Vullkani
Petrit Vullkani
{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}


Këndon kryesisht: etno
Petrit Vullkani është këngëtar dhe autor këngësh i njohur. Më datë 16 Dhjetor 2016, Petriti publikon videoklipin "Jam Cun Elbasani".

Më datë 1 Qershor 2017, Petriti & Grupi Batalioni B13 publikojnë videoklipin "Ska Si Ne".

Më datë 14 Shtator 2017, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Ti Je Lali Im".

Më datë 14 Nëntor 2017, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Po Po Vipa Jena".

Më datë 13 Janar 2018, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Po Po Vipa Jena 2", në bashkëpunim me Ilir Tironsi. Muzika e këngës u punua nga Shpetim Franca, teksti u shkrua nga Dritan Shtylla, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 5 Prill 2018, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Ke Gon Kalaja Bohet Nomi", në bashkëpunim me Ilir Tironsi. Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 21 Maj 2018, Petrit Vullkani & Rigert Cani publikojnë videoklipin "Shume Te Dua". Muzika e këngës u punua nga Shpetim Franca, teksti u shkrua nga Dritan Shtylla, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 7 Korrik 2018, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Amsterdam Tre". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Eri Qerimi, teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 2 Gusht 2018, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Asaj".

Më datë 29 Shtator 2018, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Zemer Ty Te Dua". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Emrah Xhixho, teksti u shkrua nga Olsi Celmeta. Videoklipi u prodhua nga Chill Pro.

Më datë 28 Nëntor 2018, Petrit Vullkani publikon videoklipin "I Penduar", në bashkëpunim me Marsel Ademin. Muzika e këngës u punua nga Zani Loca & Samuel Kodra, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 7 Dhjetor 2018, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Ta Puci Buzen Lali", në bashkëpunim me Landi Roko & XOXO. Teksti i këngës u shkrua nga XOXO. Videoklipi u prodhua nga Chill Pro, ndërsa produksioni audio u realizua nga XOXO.

Më datë 31 Janar 2019, Petrit Vullkani publikon videoklipin "I Dehur Nga Dashuria". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga B2N. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 8 Prill 2019, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Jasha Jasha". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Ervin Gonxhi. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 1 Maj 2019, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Folim". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Ervin Gonxhi. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 3 Qershor 2019, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Dashuria Djeg Si Zjarri", në bashkëpunim me Çenzon. Muzika e këngës u punua nga Samuel Kodra, ndërsa teksti u shkrua nga Sebastiana Brecani. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 10 Korrik 2019, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Vajze E Bukur Lajkatare", në bashkëpunim me Sami Kallmin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Sami Kallmi.

Më datë 20 Shtator 2019, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Teka Teka Kjo Dashnia". Muzika e këngës u punua nga Zani Loca, teksti u shkrua nga Gezim Mneri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 30 Shtator 2019, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Marshallah Moj Nuse", në bashkëpunim me Ratin. Muzika e këngës u punua nga Zani Loca, teksti u shkrua nga Gezim Mneri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 9 Nëntor 2019, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Kthehu Përsëri". Muzika e këngës u punua nga Zani Loca, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 8 Shkurt 2020, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Tinguj Dashurie". Muzika e këngës u punua nga Petrit Vullkani.

Më datë 22 Shkurt 2020, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Era Dashni", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi & Petrit Vullkani, teksti u shkrua nga Gezim Mneri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 30 Maj 2020, Petrit Vullkani publikon videoklipin "T'kam Bebushe". Muzika e këngës u punua nga Shpetim Franca. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 4 Qershor 2020, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Kiss", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Petrit Vullkani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Petrit Vullkani & Samuel Kodra.

Më datë 21 Qershor 2020, Adelajda publikon videoklipin "Adelajda", në bashkëpunim me Niko & Petrit Vullkanin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga B2N.

Më datë 27 Qershor 2020, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Zjarr E Bojna". Muzika e këngës u punua nga Adi Sybardhi & Petrit Vullkani, teksti u shkrua nga Petrit Vullkani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 30 Qershor 2020, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Jeta Ime", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Teksti i këngës u shkrua nga Petrit Vullkani.

Më datë 14 Korrik 2020, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Syni Bukur". Muzika e këngës u punua nga Petrit Vullkani, teksti u shkrua nga Petrit Vullkani & Leuname, ndërsa për orkestrimin u kujdes Petrit Vullkani.

Më datë 17 Gusht 2020, Mandi publikon videoklipin "Bukuria E Saj", në bashkëpunim me Petrit Vullkanin. Orkestrimi i këngës u punua nga Samuel Kodra.

Më datë 5 Tetor 2020, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Çaji Me Limon". Muzika e këngës u punua nga Petrit Vullkani, teksti u shkrua nga Gezim Mneri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 6 Nëntor 2020, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Per Ty". Muzika e këngës u punua nga Petrit Vullkani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 18 Dhjetor 2020, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Kam Qajt Per Ty". Teksti i këngës u shkrua nga Petrit Vullkani.

Më datë 29 Janar 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Pika Ime Dobët". Teksti i këngës u shkrua nga Petrit Vullkani.

Më datë 24 Shkurt 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Parfumi". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Petrit Vullkani.

Më datë 20 Mars 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Do Vije Nje Dite". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Petrit Vullkani.

Më datë 1 Prill 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Nutella Ime", në bashkëpunim me Argjenda Selimin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Petrit Vullkani.

Më datë 13 Maj 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Te Humba Ty". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Petrit Vullkani.

Më datë 16 Maj 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Hala E Du". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Petrit Vullkani.

Më datë 27 Maj 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Kilometra", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Petrit Vullkani.

Më datë 11 Qershor 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Jeta Filloi". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Petrit Vullkani.

Më datë 16 Qershor 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Ilaçi Im". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Petrit Vullkani.

Më datë 23 Qershor 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Pa Ty". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Petrit Vullkani.

Më datë 2 Korrik 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Simpatikja", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Petrit Vullkani.

Më datë 14 Korrik 2021, Petrit Vullkani & Shaban Cela publikojnë videoklipin "Buzëkuqi I Nuserisë". Teksti i këngës u shkrua nga Gezim Mneri.

Më datë 1 Gusht 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Boji T'fala". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Petrit Vullkani.

Më datë 22 Gusht 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Pa Mu". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Petrit Vullkani.

Më datë 6 Shtator 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Puthje", në bashkëpunim me Omar. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Petrit Vullkani.

Më datë 18 Shtator 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Celsi I Zemres". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Petrit Vullkani.

Më datë 12 Tetor 2021, Mandi publikon videoklipin "Te Ka Lali Shpirt 2", në bashkëpunim me Petrit Vullkanin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi.

Më datë 14 Dhjetor 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Cakmak", në bashkëpunim me Taulant Vasilin. Teksti i këngës u shkrua nga Dritan Shtylla. Videoklipi u prodhua nga kompania Fatjon Kupi Film & Photography.

Më datë 7 Mars 2022, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Nëna Ime". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Petrit Vullkani.

Më datë 30 Mars 2022, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Lindi Kjo Dashni", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Mario Laze, teksti u shkrua nga Mario Laze, ndërsa orkestrimi u krye në bashkëpunim nga Mario Laze & Petrit Vullkani.

Më datë 10 Maj 2022, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Gabove Zemra". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Petrit Vullkani.

Më datë 27 Maj 2022, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Dashnia Jetes". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Petrit Vullkani.

Më datë 2 Qershor 2022, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Morfina". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Petrit Vullkani.

Më datë 6 Qershor 2022, Mandi publikon videoklipin "Te Ka Lali Shpirt 2", në bashkëpunim me Petrit Vullkanin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Mandi, teksa për arranzhimin u kujdes Mikel Elmazi.

Më datë 30 Qershor 2022, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Nuk Kam Faj". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Petrit Vullkani.

Më datë 7 Korrik 2022, Mehdi Zena publikon videoklipin "Vetem Leku", në bashkëpunim me Petrit Vullkanin. Kënga u orkestrua nga Petrit Vullkani.

Më datë 18 Korrik 2022, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Per Nje Tjeter". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Petrit Vullkani.

Më datë 5 Gusht 2022, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Telenovela E Dashurise". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Petrit Vullkani.

Më datë 12 Shtator 2022, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Malli Me Ka Marre", në bashkëpunim me Artina Gashin. Muzika e këngës është shkruar nga vetë Petrit Vullkani. Produksioni audio u realizua nga vetë Petrit Vullkani.

Më datë 29 Shtator 2022, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Gocat E Shqipnis". Muzika e këngës është shkruar nga vetë Petrit Vullkani. Produksioni audio u realizua nga vetë Petrit Vullkani.

Më datë 16 Tetor 2022, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Majmune". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Petrit Vullkani.

Më datë 19 Tetor 2022, Petrit Vullkani publikon videoklipin "E Jemja". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Petrit Vullkani.

Më datë 22 Tetor 2022, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Boll Mo". Produksioni audio u realizua nga vetë Petrit Vullkani.

Më datë 23 Shkurt 2023, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Digjem". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Petrit Vullkani.

Më datë 21 Mars 2023, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Rrapatushja Ime". Orkestrimi i këngës vjen i punuar nga vetë Petrit Vullkani.

Më datë 13 Prill 2023, Doza, Bonny, Petrit Vullkani, Amilia & Klement publikojnë videoklipin "Përpara".

Më datë 12 Qershor 2023, Ingrit Gjoni publikon videoklipin "Po Ku Je O Jeta", në bashkëpunim me Petrit Vullkanin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Petrit Vullkani. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 15 Korrik 2023, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Ndaje Mendjen", në bashkëpunim me Xhoni Beats. Muzika e këngës është shkruar nga vetë Petrit Vullkani.

Në vitin 2023, Petrit Vullkani publikon albumin "Serenata".

Më datë 28 Korrik 2023, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Mbaroj Për Ty". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Petrit Vullkani.

Më datë 11 Gusht 2023, Double T & Petrit Vullkani publikojnë videoklipin "Malli". Muzika e këngës është kompozuar nga Petrit Vullkani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Xhoni Beats. Videoklipi u prodhua nga EGO Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Xhenty.

Më datë 1 Shtator 2023, Petrit Vullkani, Sant & Marly publikojnë videoklipin "Hallall". Teksti është shkruar në bashkëpunim nga Sant & Marly, teksa për arranzhimin e këngës u kujdes Alfred Sula. Produksioni audio u realizua nga Alfred Sula.

Më datë 16 Shtator 2023, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Me Ty". Muzika e këngës është shkruar nga vetë Petrit Vullkani.

Më datë 25 Shtator 2023, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Mbaroj Për Ty (Remix)", në bashkëpunim me Dj Iljanon. Muzika e këngës është kompozuar nga vetë Petrit Vullkani, ndërsa orkestrimin e përgatiti Dj Iljano. Videoklipi u prodhua nga kompania Malespi Pro.

Më datë 11 Tetor 2023, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Jam Me Fat". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Petrit Vullkani. Videoklipi u prodhua nga kompania Fatjon Kupi Film & Photography.

Më datë 20 Tetor 2023, Petrit Vullkani publikon videoklipin "E Djegi Botën". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Petrit Vullkani.

Më datë 2 Nëntor 2023, Petrit Vullkani publikon videoklipin "A E Din Ti", në bashkëpunim me Xhoni Beats. Muzika e këngës është kompozuar nga vetë Petrit Vullkani, ndërsa orkestrimin e përgatiti Xhoni Beats. Videoklipi u prodhua nga kompania Fatjon Kupi Film & Photography.

Më datë 11 Nëntor 2023, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Mi Thave Sytë E Mij", në bashkëpunim me Marjus Feratin. Orkestrimi i këngës vjen i punuar nga vetë Petrit Vullkani.

» Dërgo Korrigjime »

» Tekstet e Këngëve »Komente 3