TEKSTESHQIP

Petrit Vullkani
Pa Ty
Lyrics

I dhe jet ksaj dashnie
mbone me hije
ishe endrra e preferuar
ah njeriu i caktuar
as alkoli nuk ben efekt
se shenja ime ska me jet


Ca fitove qe mlendove
thiken mbas shpine qellove tii
njeriu qe te do akoma
ka ren ne koma
as alkooli nuk ben efekt
se shenja ime ska me jet

Se e shoh veten ne pasqyr
me shfaqesh ti
si tjetoj pa ty
cdo gje pa ty o mjegull
e vdekur
nuk jetoj pa ty

DËRGOI:
INFO
Ky krijim muzikor është përcjellë tek shikuesit i punuar mjaft mirë edhe me një klip muzikor, për të cilin është kujdesur Fatjon Kupi Film & Photography. Ky videoklip u publikua më 23 Qershor 2021. Komponues i muzikës dhe autor i orkestrimit është vetë artisti, teksa autor i tekstit është Loco.