TEKSTESHQIP

Piro Sulioti
Jorgjica
Lyrics

Kur te pashe
jorgjica, jorgjica moj
zemren ty ta dhashe

Thone bota je i marre
jorgjica jorgjica
une per ty do te shuaj zjarre
jorgjica jorgjica

lla lla llaj llaj lla lla llaj

do ta pi
o rakine, rakine moj
qe ta shuaj dhembshurine

do ta bej goten therrime
jorgjica jorgjica
se kjo dogji zemren time
jorgjica jorgjica

lla lla llaj llaj lla lla llaj

Teksti me perpunim nga Populli

Me thote bota je i marre
Jorgjica Jorgjica
une te pi, te shuaj zjarre
Jorgjica Jorgjica

jorgjica,jorgjica...
jarnaanana jarnanananaj

Do ta bej goten therrime
Jorgjica Jorgjica
se ma morre zemren time
Jorgjica Jorgjica

jorgjica,jorgjica...
jarnaanana jarnanananaj

Kur te pashe
Jorgjice, Jorgjice moj
zemren ty ta dhashe

ma jep thiken te pres mollen
Jorgjica Jorgjica
se kam frike se mos pres doren
jorgjica jorgjica
INFO
Komponues i muzikës dhe autor i fjalëve të tekstit rezulton të jetë Petro Papakristo.