TEKSTESHQIP

Piro Sulioti & Kori Lira
Ike Larg Në Mërgim
Lyrics

Ike larg në mërgim
O ëngjëll i dashuruar
Më le të vuaj si një jetim
Të qaj pa pushuar

Si i vdekur, i pambuluar
Përmbi dhe kam mbeturë
O i pa kujtuarë

Nëm krah të fluturoj
Dë dashurës o brenda në gji
Do vete ti qëndroj

Nëna zemrën leshkat
Të ti fërkoj
Si bilbili trëndafilë
Ti puth ti dashuroj