TEKSTESHQIP

Potpuri Me Bilbilat
Dasëm E Madhe
Lyrics

Majet shpis u ngrit flamuri, darsem tmadhe në po bojm, edhe nones poj qesh nuri, djalin sot po e marton(2x)

Ref: hajde gjith hyni në valle, hyni nvalle më vallzu, lum po bon baba dhe nona, sa shum zëmrat ju kan gzu(2x)

dil oj non e priti krushqit, marim nuse më duvak, hajde nuse ardhsh e bardh, je si yll e je si hanë(2x)

Ref: hajde gjith hyni në valle, hyni nvalle më vallzu, lum po bon baba dhe nona, sa shum zëmrat ju kan gzu(2x)

DËRGOI: