TEKSTESHQIP

Qamili I Vogel
Gurbeti
Lyrics

saher e kam nje fjal edhr muhabet se guri i ran peshon ne vend te vet thojsha lumi ai qe asht mergim kurr skam me shku mendja qe jam kan gabim kush ash ne gurbet at uji kush e pin keshen boj pak pare zor mu kthy shpi...REF. muni de takatin oj kan lan veh tuj tash jan kthy te shpia e spvyn kekurt 2.nje muje ne kosav veq nje sahat ska shkru mu knaq mos mu ba rahat gurbeti ish kan per me ba seri meti prish krejt nervat e met ba gjys neri kush asjt ne gurbet at uji kush e pin kesh me ba pak pare zor mu kthy e shki munin dhe takatin oj kalan vend tuj tash jan kthy te shpia e spyvn berkujt2.............................. kusht ashtne gurbet at uji kush epin kesh e boj pak pare zor mr kthy e shpi munin dhe takatin oj kalan ved tuj tash jan kth te shpia e spvyn kerkujt2.

DËRGOI: