TEKSTESHQIP

Qelbanix
Sepse Dita Erdhi
Lyrics

SE KISHA MENDUAR QË DO TË VINTE KJO DITE
(UNE MUND TE NDRYSHOJ GJITHCKA)
DHE DO TA BEJ KETE SA ME PARE
KJO ESHTE E SHKRUAR, NUK MË NDAL ASGJE
(UNE MUND TE NDRYSHOJ GJITHCKA)
PRISNI SE KENI PËR TA PARE

MBLIDHUNI KUDO QË JENI T'JUA TREGOJ
ME VERTETONI SE UNE NUK MUND T'JU NDRYSHOJ
S'KENI PER T'JA DALE SE ASGJE NUK MENDAL
S'KENI PER T'JA DALE SE ASGJË NUK MENDAL

NUK DO T'JU FAL ME.
KA IKUR GJITHEKJO KOHË
(UNE MUND TE NDRYSHOJ GJITHCKA)
POPULLIN DO TA KTHEJ NË SHTET
DHE SHTETIN NE ZARIN E TIJ
NUK VENDOS ASKUSH PËR FATIN TIM
ASKUSH PER FATIN TIM

DO NDRYSHOJË TANI GJITHÇKA
SEPSE DITA ERDHI
S'DO NDALOJ PER ASNJË ÇAST
SEPSE DITA ERDHI

DËRGOI: