TEKSTESHQIP

Ramadan Krasniqi (Dani)
Per Ty
Lyrics

(2x)

Mbram në ëndër,të kam pa,
nuse zemër ishe ba,
e une lotët tu i fshi,
t'thash lamtumirë.

(ref .. )

Për ty,për ty,
s'kam gjum në sy,
m'ke borxh në jetë,
një dashuniii.

(2x)

Edhe eshtrat po më qajn,
qajn dhe malet që na ndajn
edhe zogjët me s'këndojn,
si at' pranverë.

(ref ... )

Për ty,për ty,
s'kam gjum në sy,
m'ke borxh në jetë,
një dashuniiii.

DËRGOI: