TEKSTESHQIP

Ramadan Krasniqi (Dani)
Mendoja, Mendoja
Lyrics

NE MOSHEN E DASHURISE
KUR MBUSHA 20 VJEC
MES DHIMBJESH MORA RRUGEN
VASHE PER NE KURBET
MES DHIMBJESH MORA RRUGEN
VASHE PER NE KURBET

MENDOJA MENDOJA
MES DHIMBJESH KUJTOJA
SHKELQIMIN E SYCKAVE TE SAJ
SI SHKOI DASHURIA
SI HUMBI LUMTURIA
SI vyshket VENITET AJO VAJZE

MENDOJA MENDOJA
MES DHIMBJESH KUJTOJA
SHKELQIMIN E SYCKAVE TE SAJ
SI SHKOI DASHURIA
SI HUMBI LUMTURIA
VEC ZOTIT I LUTEM
TE ME FAL

TE LASHE UNE TY MOJ TANJA
TE LASHE MOJ NE VETMI
TANEN DHE KORCEN TIME
VALLE DO TA SHOH NJE DITE
TANEN DHE KORCEN TIME
VALLE DO TA SHOH NJE DITE

MENDOJA MENDOJA
MES DHIMBJESH KUJTOJA
SHKELQIMIN E SYCKAVE TE SAJ
SI SHKOI DASHURIA
SI HUMBI LUMTURIA
SI vyshket VENITET AJO VAJZE

MENDOJA MENDOJA
MES DHIMBJESH KUJTOJA
SHKELQIMIN E SYCKAVE TE SAJ
SI SHKOI DASHURIA
SI HUMBI LUMTURIA
VEC ZOTIT I LUTEM
TE ME FAL

NENA MDERGOI NJE LETER
SE TANA ISH MARTU
SI DO TA DUASH NJE TJETER
ZEMRES I DHASH NJE GUR
SI DO TA DUASH NJE TJETER
ZEMRES I DHASH NJE GUR

MENDOJA MENDOJA
MES DHIMBJESH KUJTOJA
SHKELQIMIN E SYCKAVE TE SAJ
SI SHKOI DASHURIA
SI HUMBI LUMTURIA
SI vyshket VENITET AJO VAJZE

MENDOJA MENDOJA
MES DHIMBJESH KUJTOJA
SHKELQIMIN E SYCKAVE TE SAJ
SI SHKOI DASHURIA
SI HUMBI LUMTURIA
VEC ZOTIT I LUTEM
TE ME FAL
Category
Music
License
Standard YouTube License

DËRGOI: