TEKSTESHQIP
Rbd
Una Cancion
Flag SpanjishtSpanjisht
Hay unas que llegan al alma
que te hacen mover la palmas
otras que llegan al corazón ohohoh

Hay unas que se necesitan
otras que nunca se olvidan'
que te hacen despertar pasión

CORO

Oyendo una canción
para ti, para mi
y que nos llegue al pensamiento
para vivir y expresar
todo lo que yo siento
quiero tenerte
te dedico esta canción

Todo comenzó con un vaso
un trago caro y escaso
que me subió a la desolación
oyendo al grupo del bar
tocar mi favorita
se me subió la desesperación

CORO

Perdiendo el tiempo
pensando en ti
yo sé que nunca
vas a regresar a mi

Una canción...
Nje Kenge
Flag ShqipShqip
Ka disa që vijnë në mendje
që bëjnë të lëvizë shuplakat tuaja
të tjera të çojnë në ohohoh zemrën

Ka disa që janë të nevojshme
të tjerët nuk do të harroj "
pasion që ju të zgjoheni

CORO

Dëgjuar një këngë
për ju, për tim
dhe kemi për të të menduarit
për të jetuar dhe të shprehë
gjithçka unë jam
Unë dua që ju
Unë dedikoj këtë këngë

E gjitha filloi me një gotë
një pije të shtrenjta dhe të pakta
Unë shkova në shkretim
dëgjuar për grupin e bar
play my favorite
Unë u ngjit në dëshpërim

CORO

Humbur kohë
duke menduar për ju
Unë e di nuk kam
do te tim

Një këngë ...